360 & 3D Nekretnine (387)

VIRTUALNA ŠETNJA 360 i 3D PREZENTACIJA
Virtualna šetnja je tehnologija realnog prikaza prostora koja omogućuje kupcu/zakupcu da nekretninu doživi na najbolji mogući način iz udobnosti svog doma na računaru, mobitelu ili tabletu. Virtualnu šetnju možete postaviti na web, poslati mailom, viberom i drugim alatima, objaviti na svim društvenim mrežama i na taj način pokazati sve prednosti nekretnine.
Svaki kupac/zakupac želi pogledati nekretninu prije dolaska, prethodno upoznavanje sa nekretninom prostorom kod kupca budi povjerenje i sigurnost – Istaknite se i ostavite bolji dojam profesionalnom prezentacijom prostora bez suvišnih obilazaka!

Kupac/Zakupac može prošetati nekretninom/prostorom iz bilo kojeg dijela svijeta, što štedi vrijeme i novac i dovodi vam samo odlučne i sigurne kupce/zakupce upoznate sa nekretninom i svim njenim prednostima.

Za vas radimo kvalitetne 360 i 3D virtualne šetnje i koristimo naprednu tehnologiju kako bi nekretnina ostavila najbolji dojam.

Pokažite i istaknite prednosti nekretnine!

Budite u koraku sa tehnologijom i pokažite kupcima/Zakupcima da ste pravi izbor!

Osigurajte posjete ozbiljnih i zainteresiranih kupaca/zakupaca!

Pogledajte primjere virtualne šetnje i sve naše nekretnine iz ponude

Napomene: Klikom na pokazivače smjera u prostoru idete na drugu poziciju/prostoriju u nekretnini. Ako virtualnu šetnju gledate na računaru, za pomjeranje u prostoru stisnite i zadržite desnu tipku miša i pomičite miš. Za sva pitanja i informacije vezane za virtualne šetnje nazovite nas na +387 62 801801 ili +387 62 830 830
 
319.000KM309.000KM
Transakcija
Za prodaju
Apartman Jahorina
Apartman Jahorina
Copyright © 2017 NoOne d.o.o. – Sarajevo, Sva prava pridžana
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO